Hyundai i30 Kombi 1.4 T-GDI – Teszt

A Hyundai i30 Kombi hiába kompakt autó, bőséges helykínálatot hordoz családok számára. Az alsó-középkategória ár-érték arányban egyik legütőképesebb alternatíváját néztük meg közelebbről! Meglepően fickós, benzines turbómotor, élettel teli külső, kevésbé pezsgő belső és sokoldalú futómű társul a koreaiak üdvöskéjéhez!

A XXI. század nyílvesszője: Audi RS5 – Teszt + Videó!

Az Audi RS5 Coupét is érintette a downsizing, bár továbbra is 450 lóerő és 600 Nm van jelen a kiforrott quattro-hajtással karöltve. Elképesztő minőségű összeszerelés kívül-belül, kitűnő kezelhetőség bárki számára, a gyönyörködtető dizájnról nem is beszélve. Íme a precizitás és steril löket ingolstadti képviselője!

Seat Arona 1.0 TSI Xcellence – Teszt

Mozgékony, vagány városi autóra vágysz, ami nyilvánvalóan kilóg a tömegből? Akkor az Ibiza az ideális választás, vagy esetleg a megemelt földije, amit Seat Aronának hívnak. Bizony, a spanyolok legkisebb divatterepjárója lényegében egy Ibiza, azonban sokkal jobban megfelel a mai közízlésnek!

Ő itt Vologya: Volga M21 – Teszt + Videó!

A Volga M21 a szovjet autóipar egyik legnagyszerűbb portékája. Nyílt titok, hogy stílusa a korabeli amerikai autóktól származott, azonban elnyűhetetlen futóművének és motorjának származását le sem tagadhatná! Hogy közelebbről is megismerjünk egy konzervált példányt Pécsre utaztunk május 1-e alkalmával! Tarts velünk!

Hol suhan, hol robog: BMW i3 REx – Teszt

A BMW i-modellcsaládja csupa merészség. Nem meglepő tehát, hogy az i3 REx időtálló kinézetével, hatótávnövelő robogó-motorjával, szemben nyíló hátsó ajtajaival számos városlakó kedvencévé vált. De vajon mennyivel tud még hozzájárulni 9 liter üzemanyag az elektromotor közel 130 kilométeres hatótávjához?