home Tech Nyomot hagy az 1150 lóerős Toyota GT86

Nyomot hagy az 1150 lóerős Toyota GT86

0 people like this.

A Formula Drift bajnokságból ismert Fredric Aasbø egy erősen megpiszkált GT86-tal mutatta meg, mit tud a Millbrook Proving Ground trükkös pályáján

1150 lóerős Toyota GT86

A Toyota pár hete egy szolid 1150 lóerős GT86-tal állt elő, soha jobbat! A japán gyártó marketing részlege szép munkát végzett ezzel a rövidke videóval, a cél ugyanis az volt, hogy egy űrből látható, GT86 logót készítsenek az aszfaltra, gumik füstölése által. Mindez a Millbrook csúszós, mégis biztonságos aszfaltján történt, itt az 1970-es évek óta folyik az új modellek, álcázott autók, friss fejlesztések tesztelése, ezért sem szabad a pályán fényképezni. Természetesen a GT86 érkezése kivételt képez, a hatalmas területen fekvő pálya kényelmes csapatásnak adott otthont, de beszéljen helyettem inkább az alábbi videó:

A drift bajnok pilóta, Fredric Aasbø egy csöppent sem tűnt megilletődöttnek, az alpesi útvonalakat imitáló, kanyargós pályarészen közlekedett kilinccsel előre. A szürke hétköznapokban itt hajtják meg a mindennapokban használt személyautókat, számos promó videót forgattak már itt, így a reklámokból, filmekből ismerős lehet a vidéki utakat idéző nyomvonal.

Toyota GT86

A sportolás természetesen ésszerű körülmények között megengedett, hiszen akadályok, jelzőtáblák lassítják a forgalmat, na meg persze a fák közé behuppanni sem lehet túl kellemes. Csak profiknak ajánlott ilyen hasonlóan erős gépeket meghajtani ezen az igényesen kiépített pályán.

Forrás:

TopGear

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat