home Bulvár Hátul hajthat az új Audi R8? VIDEÓ!

Hátul hajthat az új Audi R8? VIDEÓ!

0 people like this.

Közeleg a Frankfurti Motor Show és a gyártók különböző izgató részletekkel próbálják standjukhoz vonzani a publikumot. Ilyen az Audi legújabb videója is az R8-ról

Az Audi legizmosabb modellje eddig kizárólag Quattro rendszerrel volt kapható, ám most roppant érdekes fordulatot vehetnek a dolgok. A múlt héten közzétett videóban egy R8 piruettezik, közben a hátsó kerekek zabálják a gumit, ahogy kell. Ám itt az érdekesség. A hátsó kerekek! Jól látható, hogy az első tengelynél se füst gomolygás nem látható, se guminyomok nem tarkítják a talajt. 

A teóriát erősíti, hogy a Lamborghini Huracan is kapható hátsó hajtással, a technológiát pedig nem nagy művészet onnan átemelni. Ha pedig a hajtás változik, lehet, hogy a 631 lovas Performante motort is megkapja az R8. Egy biztos, kellemes vérfrissítés lenne az ingolstadti szuperautónak.

További részletek derülhetnek ki a Frankfurti Motor Shown, addig is nézd meg a videót és döntsd el te, hogy érkezhet-e a játékosabb R8!

#breakout

#breakout @ #AudiIAAStay tuned!——————————-Combined fuel consumption in l/100 km: 12.6 – 12.4 (19.0 – 18.7 US mpg); combined CO2 emissions in g/km: 286 – 283 (460.3 – 455.4 g/mi) // Figures depend on the body variant; www.audi.de/DAT-Hinweis

Posted by Audi Sport on Friday, September 8, 2017

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS
0 people like this.

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat