home Bulvár 2020-tól minden új Jaguar és Land Rover elektromosítva lesz

2020-tól minden új Jaguar és Land Rover elektromosítva lesz

0 people like this.

Újabb gyártó jelentette be, hogy lassan minden modellje átmegy elektromos irányba. Ralph Speth, a Jaguar és Land Rover CEO-ja beszélt a márkák jövőjéről.

A benzingőz szerelmesei azért ne kapjanak egyből szívükhöz, pár évig szerencsére még maradnak a benzinmotorok is, viszont minden típus kap elektromos változatot is. Emellett több plug-in hibrid és hibrid típus is érkezhet. Ez nem csak lépés a környezetbarát technológiák felé, de amíg maradnak a robbanómotorok még nagyobb választási lehetőséget kapnak a vásárlók.

I-pace SUV
Ha tetszik, ha nem a Jaguarnál is az elektromosságé a jövő

Dr. Speth továbbá beszélt az egész ipar drasztikus fordulásáról az elektromos irányba. Ez hosszú távon elkerülhetetlen, de a szigorodó emissziós normák mellett az államigazgatásoknak is lépéseket kell tenni az elektromos jövő felé. A cégek készen állnak szállítani a villanyautókat, de a töltőállomások továbbra sem készültek el azok fogadására. 

Jaguar
A Jaguar készen áll az elektromos autók nagypéldányszámű gyártására

A Jaguar első teljesen elektromos autója jövőre érkezik, amiről már nálunk is olvashattál. További zöld autók érkeznek, jelenleg a Tesla Model X konkurensén dolgozik a márka. A “felvillanyozás” nem csak az új, de a már jelenleg is futó modelleket is érinti. 

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS
0 people like this.

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat