home Közösségi Nyerj Alapjáratos ajándékokat!

Nyerj Alapjáratos ajándékokat!

0 people like this.

Szeretnél egy Alapjáratos pólót vagy egy bögrét? Most könnyedén a tiéd lehet egy! Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban.

Facebook rajongótáborunk hamarosan eléri a 22 000 főt, ennek alkalmából pedig 2 pólót és 2 bögrét sorsolunk ki! Jelen pillanatban 21 694 kedvelővel rendelkezik az Alapjárat Facebook oldala, szóval nincs sok hátra, várakozásaink szerint még januárban sorsolhatunk.

Hogyan nyerheted meg az Alapjáratos ajándékok egyikét?

A nyereményjátékban való részvételnek egyetlen feltétele van: Lájkold az Alapjárat Facebook oldalán ezt a posztot népszerűsítő bejegyzést. Ha így teszel, automatikusan bekerülsz azok közé, akik között kisorsolunk:

  • 2 db Alapjáratos galléros pólót (fekete vagy piros színben)
  • 2 db Alapjáratos bögrét

A sorsolás során először azt a két Játékost húzzuk ki, akik a pólót nyerik, ezt követően azt a két Játékost, akik bögrét nyernek.

Nyerj Alapjáratos pólót vagy bögrét!

Mikor lesz a sorsolás?

A lehető leghamarabb, amint az Alapárat Facebook oldalának rajongótábora eléri a 22 000 főt. Ha hétvégére esik, akkor várhatóan a következő munkanapon hirdetünk Nyertest.

Honnan tudom meg, hogy nyertem-e?

Kövesd az Alapjárat Facebook oldalát, de weboldalunkon, Twitter és Instagram oldalunkon is megosztjuk a Nyertesek nevét. A Nyertesekkel a Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Alapjáratos póló
Könnyen a tiéd lehet ez az Alapjáratos galléros póló

Mik a játékban való részvétel feltételei?

Ennek a Nyereményjátéknak csupán az a feltétele, hogy lájkold az ezt a posztot népszerűsítő bejegyzést az Alapjárat Facebook oldalán. Sem a bejegyzés megosztása, sem a kommentelés, sem az Alapjárat weboldalának kedvelése nem feltétel. Ugyanakkor ha szeretnéd, megoszthatod a bejegyzést és kedvelheted az Alapjárat Facebook oldalát.

Tipp: Ha meghívod az ismerőseid, hogy kedveljék az Alapjárat Facebook oldalát, akkor hamarabb sorsolunk. A következő nyereményjáték alkalmával még több Alapjáratos ajándékot sorsolunk ki!

A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag az Alapjárat csapata felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

Alapjáratos bögre
Akár a tiéd is lehet ez az Alapjáratos bögre

A további részvételi feltételekhez olvasd el az általános Nyereményjáték Szabályzatot.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat