home Közösségi Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!

Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!

0 people like this.

Az Alapjárat Facebook tábora elérte a 22.000 főt, ennek alkalmából 2-2 Alapjáratos pólót és bögrét sorsoltunk ki. További ajándékok várnak gazdára!

Facebook rajongótáborunk a hétvége során 22.000-esre duzzadt. Ígéretünknek megfelelően kisorsoltunk 2 Alapjáratos emblémával ellátott pólót és 2 bögrét azok között, akik lájkolták a megfelelő bejegyzést a közösségi oldalon.

Kik nyertek pólót és bögrét?

Ha tudni szeretnéd, a nyertesek között vagy-e, tekintsd meg az alábbi videót. Ha már úgyis a Youtube-on jársz, érdemes feliratkoznod az Alapjárat Youtube csatornájára, hiszen a következő nyereményjáték sorsolásának eredményéről, valamint a legújabb autós tesztekről is itt értesülhetsz.A nyertesekkel felvettük a kapcsolatot a Facebookon keresztül, várjuk a jelentkezésüket, hogy mielőbb átadhassuk számukra a nyereményüket.

Újabb nyereményjáték! Hogyan nyerhetsz?

Következő nyereményjátékunk során kisorsolunk:

  • 2 db Alapjáratos bögrét
  • 3 db Alapjáratos galléros pólót (fekete vagy piros színben)

A sorsolás alkalmával előbb a 2 bögrenyertest határozzuk meg, majd a 3 pólónyertest. A nyereményjátékban való részvétel egyetlen feltétele, hogy lájkold ezt a cikket népszerűsítő Facebook posztot.

ajándéksorsolás

Mikor lesz a következő sorsolás?

Amint eléri az Alapjárat Facebook oldalának rajongótábora a 23 000-et. A lehető leghamarabb sorsolni fogunk.

Honnan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

Kövesd az Alapjárat Facebook oldalát, de tájékozódhatsz itt a weboldalon, valamint Youtube csatornánkon is a nyertesek nevéről. A Nyertesekkel Facebook üzenetben vesszük fel a kapcsolatot.

Alapjáratos bögre

Milyen feltételekkel vehetsz részt a játékban?

Ennek a Nyereményjátéknak az egyetlen feltétele, hogy lájkold ezt az írást népszerűsítő Facebook bejegyzést. Nem kötelező a bejegyzést megosztanod, kommentelned alatta, sőt, az Alapárat Facebook oldalát sem szükségszerű kedvelned.

Ötlet: Amennyiben meghívod Facebook ismerőseid, hogy ők is kedveljék az Alapjárat közösségi oldalát, hamarabb tudunk sorsolni. Legközelebb még több Alapjáratos ajándéktárgy talál gazdára!

A további részvételi feltételekhez olvasd el az általános Nyereményjáték Szabályzatot.

A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag az Alapjárat csapata felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat