home Közösségi Interjú a 12. Ford Mustang találkozó főszervezőivel

Interjú a 12. Ford Mustang találkozó főszervezőivel

0 people like this.

Idén már 12. alkalommal rendezték meg a Ford Mustang találkozót. Ennek kapcsán egy interjút készítettem a találkozó főszervezőivel, Pechan Cecíliával és Tamás Tamással, utóbbi a Ford Cruising alapítója is egyben.

Mikor és hol rendeztétek az első Ford Mustang találkozót, honnan jött az ötlet?

Ford Cruising: Az első Ford Mustan találkozó 2007-ben volt. A Felvonulási téren találkoztunk és onnan Esztergom felé autóztunk. Két Mustangos barátommal kíváncsiak voltunk, hogy hány Mustangot tudnánk összehozni egy találkozóra…

Ford Mustang oldtimer

Ti, mint szervezők biztosan erős érzelmeket tápláltok a Mustangok iránt. Megosztanál néhány személyes történetet az autóval kapcsolatban?

Ford Cruising: Az igazság az, hogy annyira sok élményt kapunk az autóinktól és a közösségünktől, hogy nem tudnánk kiemelni egyet sem. A szezonban szinte minden hétvégén találkozunk és járjuk az országot egynapos vonulásokkal, és rendszeresen járunk össze több napra is.

Milyen mértékben nőtt a találkozón résztvevők száma az elmúlt években a kiállítók és a közönség tekintetében?

Ford Cruising: Jelentősen. Baráti/UsaFord autótulajdonosok szinte zártkörű rendezvényéből magas létszámú látogatói érdeklődésre számottevő rendezvény lettünk. A közösség magja nem nagyon változott, bár részben cserélődött. A kiállítók létszáma az elmúlt időben jelentősen emelkedett, hiszen már nem csak szürkeimportból lehet Mustanghoz jutni. Az európai kivitel a jó ár-érték aránya miatt jelentősen emelte a Mustang tulajdonosok számát.

Ford Mustang találkozó

Kik most a találkozó támogatói, kikkel dolgoztok együtt a szervezésen?

Ford Cruising: A szervezést mi magunk csináljuk, önkéntesekkel dolgozunk. Támogatóink: Őrház BBQ, Ford Solymár, Fókusz Computer, Misto- tex Bt.

Mi volt az eddigi találkozók legkülönlegesebb pillanata, amire ti is sokáig emlékezni fogtok?

Ford Cruising: Számunkra minden sikeres találkozónk legemlékezetesebb pillanata az, amikor pozitív visszajelzéseket kapunk.

Mit gondoltok, milyen az új Ford Mustang, jó irányba halad a Ford, esetleg van némi hiányérzetetek?

Ford Cruising: Teljesen rendben van! Még mindig magán hordozza a tradicionális Mustang jegyeket, de modern sportkocsivá vált. Nagyon várjuk az új Bullitt modellt.

Ford Mustang interjú

Milyen céljaitok vannak a jövőben a találkozó kapcsán?

Ford Cruising: Mivel nekünk az USAFord tulajdonosok társasága és a Velük szervezett programok a kikapcsolódást/baráti kapcsolatokat jelentik, ezért elsősorban a munka mellett szeretnénk jól érezni magunkat, ennek fényében szervezzük a további találkozókat is.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat