Impresszum

0 people like this.

Az Alapjárat szerkesztősége

Tóth Balázs főszerkesztő:

Tóth Balázs“Az Alapjárat oldalt 2016 októberében hoztuk létre. Szerkesztői csapatunk a forgalom növekedésével arányosan bővült, kilencfős állandó stábunk feladatait további öt külsős munkatárs segíti. Fő küldetésünk, hogy olvasóinkkal értékes, minőségi tartalmakat osszunk meg mind az autós tesztek, mind a cikkek, hírek tekintetében. Az Alapjárat nem csupán egy az autós hírportálok közül, igyekszünk összefogni a magyar autós közösséget.”

Gyirán Róbert főszerkesztő-helyettes:

Gyirán Róbert“Korábban az autókereskedelemben dolgoztam, így kerültem kapcsolatba az autókkal. Az Alapjárat blogot azért indítottuk, hogy olvasóink első kézből értesüljetek a változásokról az autóiparban, vagy a szabályozásban. Ezen felül célunk, hogy megszólaltassunk embereket érdekes járművekkel.”

Haszon Zoltán szerkesztő:

Haszon Zoltán“Életem nagy részén végigkísértek különböző autós vonások. Családi vállalkozásunk, ami egy nagy autószerviz centrum, irányvonalat adott az életemnek, ezért egy autóelektronikai szakiskolába jártam és tanulmányaim végül marketing és kommunikáció témakörben fejeztem be az egyetemen. Nagy öröm számomra egy ilyen fiatalos csapat tagjának lenni és látni, hogy mindenki arra hajt, hogy az olvasóink minél jobb és több hírt kapjanak meg a nagyvilágból!”

Erős Márk újságíró:

Erős Márk“Már 16 évesen egy hegesztett difis Zsigulival indultam szlalom versenyeken, azóta tart a szerelem a négykerekűek és köztem. Jelenleg egy E34-es BMW felújításán tevékenykedem, amit imádok, még úgy is, hogy rengeteg időt és pénzt emészt fel. Az autós újságírást rendkívül változatosnak tartom, célom, hogy szakmailag korrekt módon szolgáljam ki az Alapjárat olvasóit!”

Fülöp Norbert Attila újságíró:

Fülöp Norbert“A modern technológiák megszállottja voltam világéletemben, de nem elégedtem meg azzal, hogy olvasok róluk, kézbe akartam venni, ki akartam próbálni ezeket. A korszerű autókban ma fontosabb az elektronika, mint a vas, a szoftverek pedig már nem csak a motor megfelelő működését és a biztonságot felügyelik, hanem lassan a kormányt is kiveszik a kezünkből. Ez akár tetszik, akár nem, alapjaiban változtatja meg a világunkat, mert ami eddig sci-finek tűnt, az a technológiai fejlődésnek hála egyre többször kézzel fogható termékekben, szolgáltatásokban ölt testet. Ezekről az autós trendekről, legújabb technológiákról és fejlesztésekről szeretnék tudósítani az olvasóknak.”

Nagy Alexander újságíró:

Póczak Tamás“Már egészen kiskorom óta az autók körül forog az életem, szabadidőmben tucatszám olvastam az Auto-Bildeket, jegyeztem meg a katalógusadatokat. A jogosítványom megszerzése után csak tovább nőtt a fanatizmusom, végre én is átélhettem gyakorlatban azokat, amikről addig csak olvastam. Meggyőződésem, hogy minden motorral hajtott négykerekűben van szerethető tulajdonság, némelyikben könnyebb, másban nehezebb megtalálni. Cikkeimmel szeretnék szakmailag korrekt, mégis élvezetes tartalmat átadni az erre nyitott olvasóknak, legyen szó húszéves japán egyterűről, vagy ugyanennyi milliós német prémiumról.”

Porkoláb Bence újságíró:

Porkoláb Bence“Mióta az eszemet tudom, minden érdekel, amit motor hajt, legyen az autó, motor, repülő. Gyermekként a kétezres évek derekán volt szerencsém élőben megnézni Mogyoródon a Forma 1-es Magyar Nagydíjat, azóta pedig nem tudok elszakadni tőle, szinte minden évben kilátogatok a versenyre. A sport szeretet és a motorhang párosa maga az adrenalin számomra, célom, hogy minél több magyar és nemzetközi versenyen ott lehessek és tájékoztassam az Olvasókat az ott történtekről.”

Rupa Adrienn újságíró:

Rupa Adrienn“Édesapámtól gyermekkorom óta hallom, hogy japán autót kell venni drága kislányom! Ennek megfelelően jelenleg egy 98-as Mazda MX-5 NB-t pofozgatunk a barátokkal, amely hű társam a mindennapokban is. Az autózásba 14-15 évesen szerettem bele, mikor is egy 1.3-as Swiften megtanultam gépjárművet működtetni. Később még inkább a japán autók és a drift irányába húztam el, de minden érdekel, amit motor hajt, legyen az bármiféle fajta. Célom, hogy minél több minél érdekesebb témát juttassak el az olvasókhoz nőként, hiszen ez egy férfiak uralta terep, így érdekes lehet az új nézőpont.”

Póczak Tamás ügyfélkapcsolati menedzser:

Póczak Tamás“Családi hagyományként nagyapám és édesapám után természetes volt, hogy az autós világ az életem része lett. Tanulmányaim során elkalandoztam az informatika területére is, de az autózás mindig megmaradt hobbinak. Életem első autója egy BMW e21 BAUR ami eléggé megadta a BMW iránti rajongásom alapkövét. Később volt egy időszak, amikor a GSI láz ért utol Kadett, és Astra formájában is, de a BMW-hez való visszatérés elkerülhetetlen volt számomra. A mai napig szeretek az autók közelében lenni, ezért is örülök, hogy segíthetek az alapjarat.hu körüli feladatokban.”

Külsős munkatársak

  • Aranyossy Medárd
  • Hajas Imelda
  • Hajdu Balázs
  • Müller Attila
  • Péter András
0 people like this.