Partnereink

0 people like this.

Prémium autós partnerek

ECDH Zrt. Az ECDH Zrt. az Alapjárat kiemelt partnere, mely egy olyan, fejlesztés alatt lévő autós közösségi oldal, amely a szolgáltatók összegyűjtése és a járműadatok rendszerezése útján segíti az autósokat.
Magyar Autókereskedőház Zrt. A Magyar Autókereskedőház Zrt. szakértő csapata tudja, Nyugat-Európa mely országaiból érdemes beszerezni a prémium gépjárműveket, és mik azok a lépések, melyek után biztonsággal juthat hozzá nagy értékű autójához új tulajdonosa.
PannonHandel Zrt. A PannonHandel Zrt. prémium használt autók értékesítése mellett alkatrész értékesítéssel, valamint luxus gépjármű bérbeadással is foglalkozik.
Zöldautók A ZoldAutok.hu egy hírportál, mely kizárólag a hibrid, elektromos és más környezettudatos járművekkel kapcsolatos hírekről számol be.
nanobase A Nanobase kerámia járművédelem és nanotechnológiás bevonatok értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik.
homasita A Homasita Kft. autófelszerelések forgalmazásával foglalkozik. A mindennapi használati cikkeken át extrém kiegészítőket is árusítanak.

Prémium szabadidős partnerek

 

ragebudapestA RAGE Budapest prémium kategóriás edzőterem, mely edzési lehetőséget nyújt a funkcionális edzés, az erősportok és a Street Workout kedvelői számára.

 

ShootingPress Magyarország - fegyver, lövészet, élménylövészet, vadászat, sportlövészet, önvédelem, film, videó, pisztoly, puska, karabély, lőfegyver, rendvédelem A ShootingPress Magyarország első számú fegyveres weboldala. A sportlövészettől kezdve rendvédelemmel, vadászattal valamint a lövészet különféle ágaival foglalkozik.
Hungarian Golf Magazin A Hungarian Golf Magazin Magyarország első számú golf témájú magazinja. A golffal kapcsolatos híreken túl gasztronómiai és divat rovattal is rendelkezik.
Ameko Lovas Sport SE Az Ameko Lovas és Szabadidőcentrum 1990-ben alakult. A jelenleg is magánkézben lévő Lovasklub minden korosztály számára kínál lovaglási lehetőséget.
shapeitup A Shape It Up ügyfelei személyre szabott étrend és életmód tanácsadás mellett az InfraShape alakformáló eszközt és a ActivCryo terápiás eszközt is igyénybe vehetik.
Esküvői Divat Az Esküvői Divat című magazin 1996 óta évente két kiadással jelentkezik. A divatbemutatókon át foglalkoznak kiállításokkal, ajándék- és nászút tippeket adnak, valamint beszámolnak a legújabb frizura és sminktrendekről.
ÓraZálog Az ÓraZálog karórák árusítása mellett kronográfokat, asztali órát és faliórát is értékesít. A cég karórák, női órák, asztali órák, márkás órák vételével is foglalkozik.
Audi autóverseny BMW elektromos autó f1 Ferrari mercedes SUV Toyota tuning || még több címke