home Nagyvilág Szüntelen internet és garancia a Lynk&Co.-nál

Szüntelen internet és garancia a Lynk&Co.-nál

0 people like this.

Bemutatta a Concept 03 modelljét a Lynk & Co. autógyártó, akik örökké tartó garanciát ígérnek minden Kínában eladott autójukra

Kínában már a múlt héten elkezdődött a Lynk & Co. újdonságainak bemutatása, a hivatalon világpremierre azonban csak szerdán kerül sor. A Volvo kínai társmárkája soha nem látott garanciális feltételekkel és vadonatúj modellel szeretne berobbanni a köztudatba, az ingyen internet ígérete sem tűnik rossz marketingfogásnak.

Lynk&Co. Concept 03

A majdnem két éve létező Lynk & Co. a Geely Auto Group alá tartozik, ahol úgy tűnik pénzből nincs hiány, mert máris két típussal hívják fel magukra a figyelmet. Az ingyen internet kapcsolattal és az örök garanciával pedig sosem látott szolgáltatást kínálnak a kínai vásárlóknak.

Lynk&Co. Concept 03

Sejthetően a Tesla mintájára képzelik el az online autóvásárlás és házhozszállítás rendszerét is, illetve előfizetéses konstrukció is rendelkezésre áll, amelynek részleteiről ugyan nincs sok információ, de vélhetően az alkalmazások és szolgáltatások folyamatosan frissülő kínálatát takarja. Az üzleti modell központi eleme az egyszerűség, ami az árképzéstől a termékpalettán át a tulajdonosi élményig meghatározza a Lynk & Co. filozófiáját.

Lynk&Co. Concept 03

A konkrét típusokról nem árultak el szinte semmit, a 01-es modell szériaváltozata mellett bemutatják a 03 Conceptet: egy szedánt, amely egyelőre csak formai koncepció.A márka sajátos vonalai mellett a magas orrot és a vízszintes lámpákat említeném meg, a markáns C oszloppal és a rövid far résszel. Az automataváltó mellett az óriás érintőképernyő tűnik ki a digitális műszerfalból.

Lynk&Co. Concept 03

A Lynk & Co. tanulmányról pár nappal ezelőtt kerültek elő fényképek, valami nagy durranásra készülhetnek, vagy lehet nem is gondolták komolyan a szárnyas ajtós koncepciót.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm.

Forrás:

0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat