home Nagyvilág Here comes the show, avagy Londonba repül az Alapjárat!

Here comes the show, avagy Londonba repül az Alapjárat!

0 people like this.

2018. május 17-20 között kerül megrendezése a Londoni Autószalon, és mi ott leszünk!

Bár személy szerint inkább vezetnék ki Angliába is, mint ahogy azt tettük a Genfi Autószalonra való utazás során, most repülni fogunk. Kalapot, monoklit a fejre, teát ke,kszet a kézbe, és check this out mates! Izgalmas dolgok várnak minket a briteknél, hiszen a várható felhozatal majdhogynem annyira erős, mint Genfben volt, vagy éppen olyan.

A Londoni Autószalon az angol főváros egyik legnívósabb területén, a Canary Wharf városrészben kerül megrendezésre, egészen pontosan az ExCel London very modern épületében történik majd a csoda. A számos nagynevű gyártó mellett a világszinten nem annyira ismert, de Angliában jól menő kiállítók, szervizek, és gyártók is megjelennek majd.

Számomra az ismét sikítva várós kiállító a Liberty Walk lesz, nagyon remélem, hogy nem ugyanazokkal az autókkal érkeznek, mint Svájcba, bár azért akkor sem leszek szomorú, ha újra testközelbe kerül a világoskék R35 GTR, vagy a Rocket Bunny Kites 458 Italia. Hohohohóó fiúk lányok, biztos, hogy megint csoda jók lesznek!

Liberty Walk Nissan R35 GTR a Genfi Autószalonon

Érdekes és várakozással teli műsor elem lesz még a World Car Award 2018, vagyis a Világ Autója 2018-as Díjátadó. Ezen a díjátadón több kategória is szerepel, viszont a győztesek már ismertek, így tényleg csak az átadóünnepség lesz egy színes foltja a kint töltött néhány napnak. Összesen hat kategóriában osztják ki a díjakat, amelyek a következők:

  • 2018 World Car Of the Year – Volvo XC60
  • 2018 World Luxury Car – Audi A8
  • 2018 World Performance Car – BMW M5
  • 2018 World Car Design of the Year – Range Rover Velar
  • 2018 World Greencar – Nissan LEAF
  • 2018 World Urban Car – Volkswagen Polo

A Londoni Autószalonon néminemű élő program is várható a korán érkező és gyorsan sorbaálló kollégák számára. Természetesen nézni is bárkinek lehet, viszont aki elég gyors, annak lehetősége nyílik kipróbálni magát a Mercedes-Benz legújabb modelljeiben. A London Motorshow LIVE keretei között pedig még a Ford, Paul Swift által vezetett „performance” csapata is látványos drift parkolásokkal, két keréken autózással és hasonló más „eldobom az agyam olyan jól néz ki” műsorral készül.

Egy biztos, nem fogunk elaludni a kiállításon, és örülök, ha nem válik eggyé a fejem a fényképezőgéppel nap végére. Szeretnénk minél több friss infót és fotót hazahozni nektek, úgyhogy szorítsatok értünk, hogy ne zuhanjon le az az áldott repülőgép!

Have fun, see you later dudes!

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS
0 people like this.

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat