home Nagyvilág After Work Tréning a drivingcampen!

After Work Tréning a drivingcampen!

0 people like this.

Bővítette személyautós tréningjeit a drivingcamp, ahol most szuper intenzív képzést kaphatnak a vezetés megszállottjai!

Mint azt már megszokhattad, Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb vezetéstechnikai központja a 2018-as évben is újdonságokkal bombázza a vezetés szerelmeseit. A drivingcamp közkívánatra egy szuper intenzív vezetési tréning elindítását tervezi, amely 2 órányi személyre szabott pályaprogramot takar.

A képzés során a tréner csak veled foglalkozik, egyéni, személyre szabott oktatást és instrukciókat kaphatsz munkaidő után, vagy hétvégén. Ha az alapvető technikákat szeretnéd elsajátítani, vagy fejlesztenéd a vezetéstechnikai tudásodat, akkor is itt a helyed, hiszen tudatosan felkészülhetsz az extrém- és vészhelyzetekre egyaránt.

A drivingcamp központja

Az After Work-képzés során optimális és csúszós felületen gyakorolhatod a kormányzás helyes technikáit, szlalomozást, kikerülési manővereket. Megtapasztalhatod milyen érzés az, amikor az autó alul- vagy túlkormányozottá válik, tesztelheted képességeidet hegyvidéki lejtőn és hajtűkanyarban. Igény esetén a tréning során felár ellenében autót is biztosítanak, de ha teheted, a hétköznapokban is használt autóddal menj! Ezen felül már csak érvényes „B” kategóriás jogosítványra lesz szükséged.

Tréning cégeknek a drivingcampen!

Ha szeretnéd mélyíteni kollégáid a vezetéstechnika tudását, választhatod csapatépítő gyanánt a 4 órás téli felkészítő tréninget, mely nem csak szórakoztató, de valóban hasznos program lehet a csapat számára. Még nem késő elkezdeni a rákészülést!

vezetéstechnikai tréning a drivingcampen

Gondolj másokra is, ajándékozz tréninget!

Ha van olyan ismerősöd, akinek önbizalmat adna egy téli felkészítő tréning elvégzése, akkor ajándékozd meg egy utalvánnyal! A személyautó tréningek mellett off-road és motoros képzések közül is választhatsz. Foglalj a drivingcamp oldalán!

Amennyiben további információra van szükséged, vedd fel kapcsolatot a drivingcamppel az alábbi elérhetőségeken:

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat