home Közösségi, Nagyvilág A Légterelő.hu-nál járt az Alapjárat

A Légterelő.hu-nál járt az Alapjárat

27 people like this.

Vannak olyan praktikus kiegészítők, melyek megkönnyítik az autós mindennapokat. Ebben segít a Legterelo.hu weboldal, amely 2004 óta van a piacon magas szakmai tapasztalattal és minőségi beszállítókkal.

Mivel foglalkozik a Legterelo.hu?

Lajtner Zsolt a 2000-es évek elején még autóhifikkel foglalkozott, majd saját weboldalt készített, mikor még gyerekcipőben járt ez a műfaj. Ebből született meg a Légterelő, mely 2004-től az autós mindennapokhoz kínál praktikus termékeket, megbízható és minőségi partnerektől. A fejlesztés elkerülhetetlen a cég életében a megnövekedett kereslet miatt és nem titkolt cél, hogy nagykereskedéssé váljon a következő években.

Egy légterelő egy fekete Q7-es Audin, jól passzol a fekete kiegészítő a fekete autóhoz
Légterelő egy Audi Q7-esen

Milyen termékekkel találkozhatsz a legterelo.hu weboldalon?

Természetesen az első és legfontosabb maga a légterelő, mely bizonyos helyzetekben valóban hasznos és kényelmes segítség lehet. Például ha párásodnak az autód ablakai és ez bosszúságot jelent, egy légterelő felszerelésével leengeded az ablakot és a pára eltűnik, nem lesz huzat és menetszél sem. Ha esik az eső, akkor is hasznodra válik, friss levegőt tudsz beengedni anélkül, hogy az esőcseppek bejutnának az utastérbe.

Ha dohányzol az autóban, akkor is megfelelő segítség, ugyanis könnyen tudsz szellőztetni anélkül, hogy kellemetlen huzat szökne a kocsiba, a dohányfüst azonban távozik. Jól jöhet, ha kisgyermek utazik a járműben, a menetszéltől őt is meg tudja óvni a légterelő, de a fényt is jól szűri, így az oldalirányból érkező napfény sem okoz majd ezentúl gondot.

Egy pickup piros Ford Ranger minden terepen megállja a helyét, részben a védőnek köszönhetően
Motorháztető-védő extrém kivitelben

Az autószőnyeg és a csomagtértálca is hasznodra válhat. Előbbiből nagy választék van évszaknak megfelelően. Szövetszőnyeget akkor érdemes betenni, mikor száraz idő van, mivel mérsékelten vízálló. Egyedi méret és szín is megoldható.

A gumiszőnyeg és magas peremű hótálcák az esősebb és havas időkre kínálnak megoldást. Természetesen itt is lehet mindent pontosan méretre gyártottan kérni. A csomagtértálca akkor való neked, ha sokat pakolsz a csomagtérbe, megóvja a szövetet a sérülésektől és a folyadéktól, tisztítani pedig nagyon könnyű.

Van még a kínálatban motorháztető-védő ás téli hűtőrács maszk is, ha nem csak aszfalton autózol, akkor hasznos társ lehet utad során. A cég megújulása jegyében a FIFO termékeit is a kínálatában akarja tudni, mely igencsak tetszetős megoldásokkal rukkol elő, ha az okostelefonról van szó.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
27 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat