hétfő - 2023. február 06.
-7.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 671 Ft
D 684 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

2020-tól minden új Jaguar és Land Rover elektromosítva lesz

2017. szeptember 07. | 17:12

Újabb gyártó jelentette be, hogy lassan minden modellje átmegy elektromos irányba. Ralph Speth, a Jaguar és Land Rover CEO-ja beszélt a márkák jövőjéről.

A benzingőz szerelmesei azért ne kapjanak egyből szívükhöz, pár évig szerencsére még maradnak a benzinmotorok is, viszont minden típus kap elektromos változatot is. Emellett több plug-in hibrid és hibrid típus is érkezhet. Ez nem csak lépés a környezetbarát technológiák felé, de amíg maradnak a robbanómotorok még nagyobb választási lehetőséget kapnak a vásárlók.
Ha tetszik, ha nem a Jaguarnál is az elektromosságé a jövő

Dr. Speth továbbá beszélt az egész ipar drasztikus fordulásáról az elektromos irányba. Ez hosszú távon elkerülhetetlen, de a szigorodó emissziós normák mellett az államigazgatásoknak is lépéseket kell tenni az elektromos jövő felé. A cégek készen állnak szállítani a villanyautókat, de a töltőállomások továbbra sem készültek el azok fogadására. 
A Jaguar készen áll az elektromos autók nagypéldányszámű gyártására

A Jaguar első teljesen elektromos autója jövőre érkezik, amiről már nálunk is olvashattál. További zöld autók érkeznek, jelenleg a Tesla Model X konkurensén dolgozik a márka. A "felvillanyozás" nem csak az új, de a már jelenleg is futó modelleket is érinti. 
Hétvégi autós programajánló – 09.09-10. Kicsi kocsi nagy utazása

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!