home Közösségi Úton az 5000 Youtube feliratkozó felé: 4 Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!

Úton az 5000 Youtube feliratkozó felé: 4 Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!

34 people like this.

Elérte az Alapjárat Youtube csatornájának feliratkozótábora a 2000 fős határt, ígéretünknek megfelelően kisorsoltuk a nyerteseket.

Az Alapjárat Youtube csatornájára egy teljes éve rendszeresen kerülnek fel újabb és újabb videók, 10 hónapja pedig havi szinten jelentkezünk autós tesztekkel is.

76 000 ember – különösképpen, ha Alapjárat néző – aligha tévedhet, éppen ennyien tekintették meg eddig az új Audi A8-ról készített tesztvideónkat. Egyre népszerűbb különleges összehasonlító tesztünk, melyben két SUV-ot, a Toyota Land Cruisert és a Merceds-Benz GLS-t hasonlítottuk össze különféle szempontok alapján.

2018. januárjának végén nyereményjátékot hirdettünk azok között, akik feliratkoznak Youtube csatornánkra. Márciusban el is értük a kitűzött célt, így megtartottuk a sorsolást.

Alapjáratos ajándékokat nyertek:

  • Budai Zsolt – póló
  • Farkas Bence – póló
  • Gergely Szilárd – bögre
  • Téti Kata – bögre

Kövesd Youtube csatornánkat és legyél te a következő nyertes!

Ha még nem iratkoztál fel az Alapjárat Youtube csatornájára, itt a megfelelő alkalom: legközelebb 5 ajándékot fogunk kisorsolni.

  • 3 db Alapjáratos pólót (választható fekete vagy piros színben)
  • 2 db Alapjáratos bögrét

Alapjáratos bögre

Mikor lesz a következő sorsolás?

Legközelebb 5000 Youtube feliratkozónál fogunk újabb Alapjáratos ajándéktárgyakat kisorsolni. Amint elérjük a kitűzött feliratkozószámot, egy Youtube videóban fogjuk közzétenni a nyertesek nevét, valamint további közösségi oldalainkon is posztolni fogunk a sorsolás megtörténtéről.

Mik a Nyereményjáték részvételi feltételei?

A szabályok hihetetlenül egyszerűek. Iratkozz fel az Alapjárat Youtube csatornájára, és automatikusan részt veszel a következő sorsolásban. A Nyereményjátékra természetesen érvényesek az általános Nyereményjáték Szabályzatban foglaltak.

A Nyereményjáték lebonyolításáért kizárólag az Alapjárat csapata felel, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
34 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat