home Közösségi Programajánló – Esküvői Kiállítás

Programajánló – Esküvői Kiállítás

0 people like this.

Ha szereted a luxusautókat, látogass el az Esküvői Kiállításra 2018. január 27-28-án, ahol többek között egy ismerős Mercivel is találkozhatsz majd!

A Sportarénában kerül megrendezésre idén is az Esküvői Kiállítás. Mindenképp ott a helyed, ha mostanában tervezgeted az esküvődet, de ha autóbolond is vagy, külön örömet fog okozni. Hogy miért? El tudsz képzelni olyan esküvőt, ahol rozoga járgánnyal hajt el az ifjú pár, hátulján a “just married” felirattal? Persze hogy nem!

Esküvőre autóbérlés

Ha esküvő, akkor csakis oldtimer vagy luxusautó jöhet szóba, alább adni nem lehet. Ekkor kerül képbe a “régi ismerős” is, ugyanis az autók, motorok és hintók között, amiket bérelni lehet a nagy napra, helyet kap a korábban már tesztelt Mercedes-Benz S350d AMG is!

Mercedes-Benz S osztály bérlés

A férfi érdeklődők nyilván jobban el lesznek foglalva a vasparipák nézegetésével, mint különböző virágokkal és dekorációkkal, de ez nem is baj, mindenki megtalálja a magához illő kiállítókat!

Ahogy az Esküvői Kiállítás szervezői mondják:

„Mondj Igen-t a hétvégére és gyere el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol az esküvői szakma meghatározó szolgáltatói várnak jobbnál jobb ajánlataikkal.

Több száz kiállítóval, látványos divatbemutatókkal, szórakoztató programokkal, értékes nyereményekkel várunk szeretettel 2018. január 27-28-án, hogy megszervezd álmaid esküvőjét!”

További információ az Esküvői Kiállítás oldalain találhatóak:

Esküvői kiállítás luxusautó bérléssel

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat