home Közösségi Esemény és programajánló – 04.20. – 04.22.

Esemény és programajánló – 04.20. – 04.22.

0 people like this.

A múlt hétvégi elképesztő programdömping után ezen a hétvégén is lesz miért ellátogatni néhány autós eseményre, különös tekintettel az Opel Insignia és a Drift szerelmesei örülhetnek.

Opel Insignia találkozó Szekszárdon

Az Opel Insignia a gyártó egyik legjobb autója és egyfajta áttörést is jelentett, mikor megjelent, az Opel rajongók gyorsan a szívükbe zárták, ennek jeleként megalakult itthon az Insignia Club Egyesület, akik péntektől – vasárnapig birtokukba veszik Szekszárdot, hogy megejtsék éves találkozójukat. Természetesen minden érdeklődőt szeretettel várnak. Aki rendelkezik egy Opel Insigniával és szeretne csatlakozni a csapathoz.

A programok színesek, lesz kisvasutazás Pörböly és Szekszárd között, majd egy tanösvény túra is szerepel a tervek között és egy kilátó meglátogatása, ahol természetesen sok közös fotó készül majd. A program legérdekesebb részei viszont az előadások lesznek, ahol az Insignia tulajdonosok megismerkedhetnek kedvelt autójuk újdonságaival és a legfrissebb részletekkel.

Opel Insignia Klub
Az Opel Insignia klub egy része a tavalyi találkozón

Ivanits Richárd fog előadást tartani a régi és új modellek előnyeiről, gyakran előforduló hibákról, a GPS frissítés módja, menete, fedélzeti számítógép frissítésének módja, menete, új funkciók is bemutatásra kerülnek. Szó lesz továbbá az alkalmazási lehetőségekről, egyéb felmerülő kérdésekre is választ lehet majd kapni, valamint szervizelési-, karbantartási- és javítási tanácsokat is lehet kapni. További részletekért fordulj bizalommal a szervezőkhöz!

További információk az Opel Insignia Találkozó kapcsán:

Drift Games a Rabócsiringen

Az FIA által is jóváhagyott drift verseny április 21. és 22. között dobogtatja meg a szíveket, bomba erős nemzetközi mezőny várható majd. A PRO és a PRO-AM mezőny tagjai a régi jól bevált nyomvonalon autóznak, a Street és a PRO-AM NO-TRUBO versenyzők a fal nélküli új nyomvonalon mérhetik össze tudásukat. A FIA CEZ mezőny mellett a kicsit sem gyenge román Drift bajnokság versenyzői is tiszteletüket teszik az első hazai Drift Games-en.

Drift BMW
Égő gumiból biztosan nem lesz hiány az első Drift Games-en

A helyszín Máriapócs, az érdeklődőknek 2 hektáros kemping terület áll rendelkezésére a pályán belül. Természetesen a pályán kívül is foglalható szállás, tiszta és higiénikus környezet, parti zóna és drift autók minden mennyiségben. A versenyre egy napos és kétnapos jegy is váltható. Budapestről 250 kilométert kell utazni, Nyíregyházától pedig 30 kilométerre helyezkedik el a pálya.

Részletes információk a Drift Games Facebook eseményén.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat