home Közösségi Bögrét sorsoltunk Youtube feliratkozóink között!

Bögrét sorsoltunk Youtube feliratkozóink között!

0 people like this.

Ígéretünknek megfelelően kisorsoltunk egy újabb Alapjáratos bögrét követőink között. Ezúttal Youtube csatornánkra feliratkozók közül választottuk ki a nyertest.

Augusztus 5-én nyereményjátékot hirdettünk weboldalunkon. Arra kértük Olvasóinkat, iratkozzanak fel Youtube csatornánkra, így első kézből értesülhetnek legújabb autós tesztjeinkről. Legutóbb a Mercedes-Benz S500 Coupé tesztvideóját töltöttük fel.

A kampány eredményes volt, hiszen a promóció kezdetekor 16 feliratkozóval rendelkeztünk, sikerült ezt a számot több, mint 4,5-szörösére növelnünk: jelenleg 75 feliratkozóval rendelkezünk. A nyereményjátékban azok vehettek részt, akik augusztus 18-ig feliratkoztak az Alapjárat Youtube csatornájára.

Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki Youtube feliratkozóink között - könnyen a Tiéd lehet egy, ha feliratkozol hírlevelünkre!
Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki Youtube feliratkozóink között – könnyen a Tiéd lehet egy, ha feliratkozol hírlevelünkre!

A szerencse ezúttal Nagy Marcinak kedvezett, akinek ezúton is gratulálunk. Nyereményét postai úton küldjük el neki, a Youtube üzenetküldő rendszerén keresztül már felvettük vele a kapcsolatot.

Ha szeretnél te is Alapjáratos bögrét nyerni, nincs más dolgod, mint iratkozz fel hírlevelünkre itt a cikk alatt! Hamarosan elérjük az újabb 100-as mérföldkövet, amikor egy újabb ajándéktárgyat sorsolunk ki. A közeljövőben más nagyszabású nyereményjátékokkal is kedveskedünk Ovasóink között. Érdemes figyelni mindegyik közösségi csatornánkat, hiszen az Alapjárat mindenhol ott van!

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat