home Hasznos infók Iratkozz fel az Alapjárat hírlevelére, és nyerj galléros pólót!

Iratkozz fel az Alapjárat hírlevelére, és nyerj galléros pólót!

0 people like this.

Márciusban tovább folytatódik kampányunk, melynek keretein belül három pólót sorsolunk ki azok között, akik feliratkoznak az Alapjárat hírlevelére.

Már több hónapja rendszeresen kisorsolunk Alapjáratos ajándéktárgyat hírlevelünkre feliratkozók között – legyenek azok akár újak, akár hűséges hírlevél-olvasók. A februári nyerteseket e-mail útján értesítettük, címüket adatvédelmi okokból nem hozhatjuk nyilvánosságra.

Hetente egyszer küldünk levelet, melyben összefoglaljuk az elmúlt hét legizgalmasabb autós híreit, történéseit. Az első hírlevelet 2017. július 21-én küldtük ki, azóta pedig több mint 1200-an iratkoztak fel a listára. A visszajelzések pozitívak a hírlevéllel kapcsolatban, amit jól jelez, hogy meglehetősen ritka, hogy valaki leiratkozzon. Akár asztali gépről, mobilról vagy tabletről is megnyithatod üzeneteinket, mindegyik platformon optimálisan jelennek meg.

Az Alapjárat hírlevelére feliratkozók számának alakulása
Az Alapjárat hírlevelére feliratkozók számának alakulása

A hírlevél természetesen ingyenes, és semmiféle elköteleződéssel nem jár a feliratkozás. Nem fogjuk kéretlen reklámokkal megtömni a postafiókodat, erre 100% garanciát vállalunk.

Bármelyik cikk alatt könnyedén fel tudsz iratkozni az Alapjáratos hírlevélre, a jó hír, hogy semmi mást nem kell megadnod, csak a valós e-mail címedet. Ha most feliratkozol, akkor automatikusan részt veszel egy sorsolásban, és te lehetsz az egyike a három nyertesnek, akik Alapjáratos pólóval gazdagodnak!

Ha feliratkozol a hírlevélre, egy ilyen galléros pólót nyerhetsz
Ha feliratkozol a hírlevélre, egy ilyen galléros pólót nyerhetsz

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS
0 people like this.

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat