home Hasznos infók Főállású autós újságírót keresünk!

Főállású autós újságírót keresünk!

0 people like this.

Szereted az autókat? Jól fogalmazol írásban, és nem riadsz vissza a terepmunkától sem? Itt a lehetőség, hogy csatlakozz az Alapjárat csapatához!

Az Alapjárat csapata bővül, így új szerkesztő kollégát keresünk, aki fiatal, ambiciózus, és megőrül az autókért. A munka 80%-ban irodában zajlik, míg 20% terepen.

Az Alapjárat autós blogból portállá alakult. Az elmúlt közel 1 év során havi 100.000-re kúszott fel az olvasottságunk havi szinten, és közel 20.000 rajongóra tettünk szert a Facebookon. A jelentkezőtől fényképes önéletrajzot várunk nettó bérigény megjelölésével. Ezen felül kérünk egy 500 szavas cikket, hogy el tudjuk dönteni, Te vagy-e az, akit keresünk. Témaválasztás terén szabad kezet kapsz, a lényeg, hogy kapcsolódjon az autókhoz.

Leveledet erre a címre küldd: [email protected]

Újságírót keres az Alapjárat csapata
Újságírót keres az Alapjárat csapata

Az újságírói munkáról

Munkád során napi 3-4 autós cikket vagy hírt fogsz szerkeszteni. A napi tevékenységek részeként alkalmanként kutatást kell végezned, közösségi oldalakat kezelsz. A terepmunka kapcsán fotózásból, kamerázásból és videóvágásból is kiveheted a részedet.

A munka területei

  • Szerkesztő
  • Újságíró
  • Riporter

Elvárások

Az ideális jelölt magyar vagy kommunikáció szakon végzett. Elvárjuk, hogy angolul tárgyalóképes legyél szóban is, írásban pedig ne okozzon gondot az angol nyelvű cikkek magyarra fordítása, különös tekintettel az autós szakkifejezésekre. Cikkírás és blogolás tekintetében legalább egy év tapasztalattal rendelkező kollégát keresünk. Rendelkezz B kategóriás jogosítvánnyal, az autók kapcsán műszaki ismereteid legyenek alaposak, és legyél képben az autós trendekkel. Fontos, hogy főállású munkatársat keresünk, azaz munkanapokon számítunk a személyes jelenlétedre.

Előnyök

Ha az angolon felül több nyelven beszélsz, azt örömmel vesszük. Szívesen dolgoznánk olyan kollégával, aki vlog vagy podcast készítésben is otthon van, jól bánik a kamerával és a fényképezőgéppel.

Ezt kínáljuk

Versenyképes fizetést kínálunk, ráadásul választható, fizetett túlórával tovább növelheted bevételedet. Hosszútávú karrier lehetőségben gondolkodhatsz, munkád kreatív és változatos lesz.

A munkavégzés helye:
Budapest, 1112 Repülőtéri út 6.

Hogyan jelentkezhetsz újságírónak?

Jelentkezni e-mail-ben tudsz az [email protected] címre küldött leveleddel, mely tartalmazza a következőket:

  • 500 szavas cikk autós témában
  • Fényképes önéletrajz bérigény megjelölésével
Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS
0 people like this.

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat