home Hasznos infók Autós álláshirdetések – 2017. November

Autós álláshirdetések – 2017. November

0 people like this.

Az internet mindig tartogat lehetőségeket azoknak, akik autókkal kapcsolatos munkát keresnek. Dolgozz kereskedelmi vagy műszaki területen a kedvenc márkád kötelékében!

Karrierlehetőségek autós cégeknél

Az interneten számos érdekes álláslehetőség kínálkozik azoknak, akik imádnak autók között dolgozni. A BMW például folyamatosan várja az új munkatársak jelentkezését a legkülönfélébb munkakörökre. Budapesten autószerelő, alkatrész értékesítő és autómosó munkatársat keresnek, Debrecenben karosszéria lakatos és raktáros pozícióra lehet pályázni, míg Pécsen MINI gépjármű értékesítőt alkalmaznának.

Az Audi Hungária karrier oldalán már személyre szabottan lehet állások után kutatni, a megfelelő végzettség kiválasztása után sokkal könnyebb a választás. Főleg gyakornokoknak érdemes körülnézni az oldalon, hiszen az Audi Hungária ingyenes német nyelvtanfolyamokat és tréningeket biztosít a számukra.

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár főoldalán az összeszerelőtől a mérnökig, a gyakornoktól az IT menedzserig mindenféle álláshirdetés található. A Mercedes márkaképviseletek állásajánlatait is érdemes végigböngészni, itt leginkább értékesítési tanácsadókat keresnek.

További autós álláshirdetések az alábbi linkeken:

 Dolgozz kereskedelmi vagy műszaki területen a kedvenc márkád kötelékében!

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
0 people like this.
Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
Youtube
Youtube
Email
RSS

Kapcsolódó írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Alapjárat